Nagelcorrectie

Last van een schimmelnagel, ingegroeide of gebroken nagel?
Dan kan een nagelcorrectie jou helpen.
Deze behandeling zorgt voor een nieuwe en natuurlijk ogende nagel.
Ontdek wat het voor jou kan doen!

Nagelcorrectie behandeling

Wat is een nagelcorrectie?

Bij deze behandeling wordt de beschadigde nagel geheel of gedeeltelijk vervangen door een kunstnagel. Vaak wordt nagelcorrectie (deels ten onrechte) gezien als een cosmetische verfraaiing van de teennagel. Uiteraard kan je een correctie laten uitvoeren om je huidige teennagels te verfraaien. Het is echter ook zo dat deze behandeling preventief kan werken tegen klachten. Het kan zelfs een helende werking hebben.

Wat houdt een nagelcorrectie behandeling in?

Eerst wordt de nagel mechanisch opgeruwd en/of dunner gefreest. Daarna wordt er een doorzichtige bouwgel opgebracht in de vorm van jouw nagel. Deze moet vervolgens uitharden onder de led-lamp. Hierna wordt er 2e laag aangebracht. Dit ter versteviging.

Daarna wordt de correctie nagel weer mechanisch afgewerkt voor het beste resultaat.  Deze bouwgel is zuurstof doorlaatbaar en bij een schimmel nagel kan je gewoon doorgaan met de kuur. Door de transparantie kan je het resultaat blijven controleren.
Door deze simpele techniek krijgt je een verbluffend resultaat.

Korte impressie van een nagelcorrectie behandeling:

nagelcorrectie

(Ik werk u nagels naturel af en dus geen French pedicure als in dit voorbeeld)

Wat de behandeling kan doen voor jou

Een correctie nagel kan je toepassen voor behandeling van:

– Schimmelnagels

– Stootnagels

– Ingroeiende nagels

– Gebroken Nagels.

Daarnaast is deze bouwgel zeer geschikt om als eerste laag te gebruiken op de natuurlijke nagel. Dit biedt extra versteviging. Bij bijvoorbeeld een terugkomend scheurtje in je nagel.

Als je dat wilt kan de teennagel gewoon gelakt worden. Hierdoor krijgt de nagel een natuurlijk uiterlijk. Ideaal voor vakantie, zwemmen of saunabezoek!

nagelcorrectie

Wat kan ik voor jou doen?

Heb jij een nagelcorrectie nodig?  Of is het toch een andere behandeling die je zoekt? Zo kan ik ook helpen bij wratbehandelingen, een voetreflexmassage of een (medisch) pedicure behandeling.

Klik op de knop behandeling en je vindt een overzicht van al mijn behandeling. Weet je al wat je wil? Je kunt mij bellen, appen, mailen of sms’en voor een afspraak.