Medisch Pedicure

Professionele behandelingen en persoonlijke zorg

Als gecertificeerd medisch specialist met 14 jaar ervaring sta ik garant voor professionele medisch pedicure behandeling.

Ik kan jou helpen met:

N

Pedicure behandeling

N

Medisch pedicure behandeling

N

Pedicure behandeling met colorgel

medisch pedicure

Pedicure behandeling

De pedicure behandeling is de basis van de pedicures die ik geef. Deze behandeling bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Knippen van nagels
  • Verwijderen van eelt en/of likdoorns
  • Behandelen van ingegroeide en/of verdikte nagels
  • Verzorgen van de nagelomgeving
  • Inmasseren van verzorgende créme/olie

 

 

Medisch pedicure

De voetverzorging bij mensen met diabetische of reumatische voeten vereist extra zorg. De voeten zijn kwetsbaar en vaak extra gevoelig. Ik weet deze extra zorg te geven door een juiste behandeling. Daarbij worden er ook tips gegeven voor de verzorging thuis.

Bij mensen met Diabetisch Melitus kan het gevoel  in de voeten minder worden. Hierdoor kan het zijn dat wondjes niet worden opgemerkt. Deze genezen ook minder goed. De Medisch pedicure behandelt je voeten daarom met de uiterste zorgvuldigheid. De behandeling is vooral gericht op preventie. Verder is de behandeling hetzelfde als een gewone pedicure behandeling.

medisch pedicure
medisch pedicure

Pedicure behandeling met colorgel

Aansluitend op de pedicure behandeling worden je nagels gelakt met colorgel. Deze lak wordt uitgehard onder een  Ledlamp.

Colorgel is dikker dan gewone lak en glanst langdurig. Deze lak blijft gegarandeerd 6 weken lang mooi op je nagels zitten zonder af te bladderen.

Er is een keuze uit 25 verschillende kleuren. Colorgel bestaat uit een basiscoat, daarna 3 lagen colorgel en als laatste een topcoat.

medisch pedicure

Wat kan ik voor jou doen?

Kan ik je helpen met een (medisch) pedicure? Eventueel aangevuld met colorgel?

Of is het toch een andere behandeling die je zoekt? Zo kan ik ook helpen bij wratbehandelingen, een voetreflexmassage of een nagelcorrectie behandeling.

Klik op de knop behandeling en je vindt een overzich van al mijn behandeling. Weet je al wat je wil? U kunt mij bellen, appen, mailen of sms’en voor een afspraak.